Juridisch advies

Juridisch advies

Juridisch advies

Succesvol ondernemen

Juridisch advies kan bijdragen aan het succes van uw onderneming! Laat u bij de start adviseren, maar ook als u al langer ondernemer bent kan goed juridisch advies een groot verschil maken. U kunt gebruik maken van het gratis spreekuur.

Voor startende ondernemers is er het startersconsult: juridisch advies over allerlei zaken die van belang zijn voor een startend ondernemer.

Natuurlijk kunnen wij uw contracten of algemene voorwaarden opstellen of redigeren. Denk bijvoorbeeld aan overeenkomsten met- uw klant of opdrachtgever, leveranciers, compagnon(s), personeel of zzp'ers.

Een juridische check van uw onderneming is meestal geen overbodige luxe: wacht niet op problemen, maar laat uw onderneming eens doorlichten.

Als u gaat samenwerken is het verstandig u daarover te laten adviseren. Dit geldt ook als u een andere rechtsvorm overweegt.

Voor vragen over aansprakelijkheid kunt u bij ons terecht, maar ook voor alle andere zaken die u tegenkomt in uw onderneming.

Juridiq werkt nauw samen met specialisten van alle rechtsgebieden in het Juridiq netwerk.

Voor meer informatie kunt u bellen met 073-682948 of mailen naar info@juridiq. Of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.