Interim

Interim

Interim

Een interim of free lance jurist is een oplossing voor uw onderneming als u tijdelijk behoefte heeft aan (meer of andere) juridische ondersteuning als bijvoorbeeld:

  • de juridische werkzaamheden (tijdelijk) toenenemen
  • bij een eenmalig project
  • uw huis/bedrijfsjurist is uitgevallen bijvoorbeeld door langdurige arbeidsongeschiktheid
  • zich een overgangsperiode voordoet in afwachting van een vaste jurist
  • een andere specialisatie tijdelijk nodig

U kunt onze juristen op ieder moment inschakelen voor juridische werkzaamheden. Zo zorgt u ervoor dat de interim jurist wat ‘lucht' brengt op de juridische afdeling. U hoeft zelf geen jurist in dienst te nemen en bent aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u een advocaat zou inschakelen. Dit kan ten behoeve van een enkel tijdelijk project of ter ondersteuning gedurende een langere tijd.

Het is in veel gevallen niet nodig om een advocaat met een hoog uurtarief in te schakelen, een jurist kan u budgetvriendelijk bijstaan. Onze meesters in de rechten hebben dezelfde basisopleiding als advocaten en doen dus kwalitatief daar niet voor onder.

Met onze juristen haalt u tijdelijk de juiste expertise in huis en dat komt ten goede van de kwaliteit en efficiëntie van uw bedrijfsvoering tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Afhankelijk van het aantal uren en de lengte van een interimopdracht variëren onze tarieven van € 69,- per uur tot € 85,- per uur.

Onze juristen werken - al vanaf één halve dag per week - bij u op locatie of bij ons op kantoor in 's-Hertogenbosch.

Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om uw behoeften, wensen en uitdagingen te bespreken.