Juridisch abonnement

Juridisch abonnement

Juridisch abonnement

Juridisch verantwoord ondernemen houdt in dat u in elk geval de belangrijkste documenten voor uw onderneming in orde hebt en houdt. Daarmee voorkomt u problemen en bespaart u heel simpel geld. Daarnaast zal het ongetwijfeld af en toe of regelmatig voorkomen dat u een juridische vraag heeft of u zou een situatie willen laten beoordelen. Maar u ziet op tegen de kosten. Begrijpelijk. Daarom is een juridisch abonnement bij Juridiq precies wat u nodig heeft. Uw eigen bedrijfsjurist denkt met u mee, kent uw onderneming en kan niet alleen snel adviseren, maar voert ook de benodigde werkzaamheden uit.

Voordelig adviesabonnement

Voor slechts € 25,- per maand bent u verzekerd van juridisch advies voor uw onderneming. Twijfelt u bijvoorbeeld over wat een juiste handelwijze is of wilt u een situatie laten beoordelen? Voor een klein bedrag per maand heeft u zekerheid. Ook het screenen van brieven en documenten valt hieronder. Als uit de adviesaanvraag of het screenen van een document verdergaande werkzaamheden voortkomen krijgt u ook nog eens 15% korting op het normale uurtarief.

Urenbundel: voor advies én werkzaamheden

Voor het uitvoeren van werkzaamheden - naast advies - is de urenbundel ideaal, want voordeliger dan het normale uurtarief. Het werkt hetzelfde als een prepaid telefoonbundel. Al vanaf 5 uur is een urenbundel voordeliger. Al vanaf € 49 ,-per maand heeft u juridische zekerheid en - ondersteuning bij uw onderneming. Onderstaand de verschillende vormen, maar maatwerk of andere vormen kunnen in overleg worden vastgesteld.

* eenmalig per jaar te voldoen

Prijzen zijn excl. BTW. Voor meerwerk ontvangt u altijd eerst een offerte. Niet gebruikte uren mogen meegenomen worden naar het volgende jaar.

Voordelen

  • vaste kosten
  • direct advies
  • werkzaamheden zijn inclusief
  • vast contactpersoon
  • niet gebruikte uren gaan niet verloren

Voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement kunt u bellen met 073-6892948 of

neem contact op