Lezingen

Lezingen

Lezingen

Op aanvraag kan Juridiq een van de onderstaande lezingen verzorgen bij u in de onderneming of ondernemersvereniging. Deze lezingen worden gratis aangeboden:

"Voorkom uitglijders in uw contracten"

Voor iedere ondernemer is deze gratis lezing aan te raden. U wordt in ongeveer een uur bijgepraat over hobbels en valkuilen die te vermijden zijn bij het sluiten van overeenkomsten.
Lees meer

"Aansprakelijkheid van ondernemers"

We denken er liever niet over na, maar als ondernemer loop je risico's. Een van die risico's is dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade en dat kan fors in de papieren lopen. Maar misschien valt het ook allemaal wel mee?
Lees meer

"Stop onbetaalde facturen"

U heeft het vast wel eens meegemaakt: een factuur die (te lang) onbetaald is gebleven. Dat geeft toch een ongemakkelijk gevoel. Moet er actie worden ondernomen. Welke actie dan? Of toch nog maar even wachten? Hoe reageert mijn klant of opdrachtgever daarop? Zal die factuur nog wel betaald worden? Dit soort vragen komen op en zorgen voor onrust die vaak ook gepaard gaat met enige irritatie. Kortom: het kost meer tijd en nachtrust dan de bedoeling is en waar u op gerekend heeft.

Gelukkig is daar een oplossing voor!Juridiq en MJS Dienstverlening hebben de handen ineen geslagen om u daarmee verder te helpen. In een korte lezing van een uur wordt uit de doeken gedaan wat u kunt doen, waar u op moet letten en hoe u kunt voorkomen dat de bovenstaande situatie zich voordoet.